Nieuwsbrief

# 2 : Waarom investeren in vastgoed vandaag nog steeds de beste veilige belegging is ? 

Inline image 1
Het antwoord op bovenstaande vraag is vrij simpel :
Enerzijds is er meer vraag dan aanbod op de huurmarkt voor nieuw residentieel vastgoed en anderzijds is er de financiële markt die nog amper iets opbrengt.
Al jaren blijken financiële markten soms onzeker en is de rente historisch laag. Vastgoed biedt nog steeds een veilig en rendabel alternatief. Dit komt onder meer omdat een pand, een appartement of een woning een fysiek object is dat ook niet kan failliet gaan. Kortom het is tastbaar.
Combineer die waarde met een topligging en je hebt een uiterst veilige rendabele belegging. Wij van Fenixco blijven overtuigd dat er over de jaren heen, geen betere belegging of investering dezelfde garantie biedt. Om als voorbeeld te geven;
De Kouter, De Vogelmarkt, De Coupure, De Graslei, De Sterre; etc… één voor één locaties met een vaste waarde.
De huurmarkt neemt de laatste jaren toe en de huurprijzen stegen vorige jaar gemiddeld 5%. Mensen gaan steeds vaker huren omwille van diverse persoonlijke redenen:
– Het is financieel niet altijd mogelijk direct iets te kopen
– De financiële instellingen vragen een vrij groot deel eigen inbreng
– Niet iedereen wil zich direct binden aan een vaste woonplaats
– toenemend aantal 1-oudergezinnen.
-etc
Verder stellen we vast dat huurders vaak langer huren en bereid zijn om een centje meer te willen betalen om zorgeloos te kunnen genieten van een kwalitatieve energiezuinige comfortabel appartement, uitgerust met de laatste technologie.

# 1 : De zomervakantie staat voor de deur !

 

De zomervakantie staat voor de deur en dat is voor velen een tijd van genieten, rust, quality-time met de familie, gezellige zomeravonden met vrienden, uitstapjes doen met de kinderen, of een reisje maken naar het Zuiden.
Ook wij van Fenixco gaan er even tussenuit. Ons jaarlijks verlof begint op zaterdag 16 juli en eindigt op zondag 31 juli.
Vanaf 1 Augustus staan we terug paraat om uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw droom-appartement te verwezelijken.Wij wensen u en uw familie alvast een fijne zomer toe !Met het ingaan van de zomer is ook de helft van 2016 achter de rug en daarom is het goed om eens stil te staan en achteruit te kijken.
Er is veel gebeurd in 2016. Jammer genoeg kregen we te maken terreuraanslagen, wateroverlast, een treinramp, stakingen en file-leed etc… maar ook positieve zaken : We hebben een baby-panda, lage lange termijnrente en de Rode Duivels zijn goed bezig op het EK.
Wat kan men nog meer wensen ?Eén ding is zeker, ook wij hebben niet stilgezeten :* de ruwbouw van Parkview – aan ’t Zuidpark te Gent is als een paddestoel uit de grond geschoten en zit perfect op schema om einde dit jaar de bewoners te verwelkomen. ( Uitverkocht )
* de ruwbouw van Neo-Frascati aan de Coupure te Gent is ook begonnen en na de zomervakantie zullen we er starten met de bovengrondse metselwerken ( 30% verkocht )
* de ruwbouw van Wings ( St-Denijswestrem ) is ook begonnen en na de zomervakantie zullen we er starten met de keldermuren ( 30% verkocht ).
* Fenixhof aan de Vogelmarkt is uitverkocht.
* We hebben onze nieuwe website gelanceerd om u nog beter te kunnen tonen waar Fenixco voor staat
* Onze eerste editie van de Fenixco-brochure uitgebracht.
* Enkele succesvolle info-momenten over Wings en Neo-Frascati gehad

De 2de helft van 2016 belooft minstens even boeiend te worden :

* Het eerste FENIXCO project te Brussel, nl “Cambre33”. Het is project wordt eind september gelanceerd.
Als ik al een tipje van de sluier mag lichten : Het is een topproject, op een toplocatie, waar alle aspecten waar Fenixco voor staat meer dan ooit tot uiting zullen komen.
* Oplevering van Parkview
* Opvolging lopende projecten Wings en Neo-Frascati
* Bis-Beurs
* Bezoekdag op de werf van Wings en Neo-Frascati

Volg ons zeker op Facebook en op onze website als u op de hoogte wenst te blijven van onze lopende en nieuwe projecten.

Geniet van uw verlof en tot binnenkort,

Het Fenixco-team,