General

Beukenhof

Het Beukenhof, gelegen tussen de oude bomen en aan de voet van de rand van de stad Gent. Het is de ideale locatie om te wonen of te werken. Op fietsafstand van het St-Pietersstation. Tramlijn 1 stopt vlakbij en brengt u rechtstreeks naar het St-Pieterstation, Expo, Centrum Gent. Ook de universiteit of het Maria-Middelares ziekenhuis liggen op een boogscheut.

Dit project omvat 20 appartementen die elk beschikken over een ruim terras. Op het gelijkvloers zijn er kantoren voorzien die aansluiten op een gemeenschappelijke tuin. De zone vooraan het gebouw werd opgedeeld in verschillende ‘tuinkamers’. Het gebouw is maximaal geïntegreerd in het bestaande groen op de site.

Het materiaalgebruik werd aangepast aan dat van de omliggende gebouwen. Een reigergrijze baksteen in klezoorverband benadrukt de horizontale lijnen. Door het gebruik van dunbedmortel en schaduwvoegen biedt het gebouw een nauwaansluitende indruk.

Drie uiterst fijn gedetailleerde erkers accentueren de voorgevel en creëren een extra perspectief voor de bewoners langs de zijde van de Kortrijksesteenweg. In de appartementen beschikken de leefruimtes over grote schuifraampartijen en de slaapkamers over verticale draaikipramen.

Ondergronds bevindt zich een gemeenschappelijke parkeergarage. De inrit ervan snijdt in het gebouw langs de achterliggende kantoren en zorgt zo voor een dynamische wisselwerking tussen de woon- en werkfunctie van het gebouw.

Near

  • Treinstation (1km)
  • Openbaar vervoer (25m)
  • E40/E17 (5min)
  • Hospitaal (5min)
  • Winkels op wandelafstand

Details

OPGELEVERD : 2014

3 Kantoorunits

20 Appartementen

27 ondergrondse autostaanplaatsen

9 ondergrondse garageboxen

Adres : Kortrijksesteenweg 1006-1008, 9000 Gent

 

 

 

Partners

Sales information


Immo DaVinci

http://www.immodavinci.be

info@immodavinci.be

Tel : 0488 14 62 77

Er zijn nog enkele staanplaatsen / garages te koop