Wie zijn wij

Belgische projectontwikkelaar

Fenixco is een onafhankelijke projectontwikkelaar uit Gent. Doorheen de generaties heeft Fenixco zijn familiaal karakter weten te behouden.

Het is reeds de 3de generatie binnen de familie die actief is het residentieel vastgoed. We richten ons op nieuwbouw appartementen, greenfield, of herontwikkeling van reeds bestaande sites. Het Fenixhof is daar een mooi voorbeeld van.

Fenixco is 100% financieel onafhankelijk en staat garant voor financiële stabiliteit mede dankzij onze solide vastgoedvennootschap. Al onze projecten zijn ingedekt met een 100% – voltooiingswaarborg.

Al onze nieuwbouwprojecten zijn gewaarborgd door een aantal  ‘zekerheden‘.  Allereerst worden de gronden steeds door ons persoonlijk gezocht en ingekocht door onze vennootschap Flanders-Immo JB nv.  Vervolgens kiezen wij nauwkeurig het beste bouwteam.

De activiteiten en projecten zijn verspreid over Vlaanderen en Brussel. Fenixco heeft zijn kantoor in Gent.

Ligging, ligging, ligging

Als projectontwikkelaar beginnen wij het proces van elk nieuw project bij ligging, ligging en ligging. Onze aandacht gaat enkel naar projecten met een TOP ligging, i.e. optimale bereikbaarheid via autosnelwegen, invalswegen, openbaar vervoer; in de nabijheid van supermarkten, scholen, ziekenhuizen, culturele instellingen en parken; in een rustige en groene omgeving.

Alle disciplines in elk projectteam

Als projectontwikkelaar, stelt Fenixco voor elk project een multidisciplinair team van interne en externe specialisten samen. Zo kunnen we alle aspecten van het bouwproces met de nodige kennis van zaken opvolgen en bijsturen.

www.projectontwikkelaar-info.be