Street03

Over Fenixco

Fenixco is een Belgische vastgoedontwikkelaar uit Gent, die financieel volledig onafhankelijk is en zich specifiek richt op residentiële projecten in Vlaanderen en Brussel. Daarbij gaat heel wat aandacht uit naar de woonbehoeften van vandaag en morgen, om zo een thuis te creëren die daar perfect aan beantwoordt. Eentje waar we zelf graag zouden wonen. Daarenboven is Fenixco ook al meer dan 15 jaar actief in Polen. Naast residentieel vastgoed hebben we ervaring in de ontwikkeling van kantoren, hotels, commercieel vastgoed en verkavelingen. Meer info vindt u op http://www.eko-developer.pl

190128 NEO 63501 fotos Casa Nova 20

Al 3 generaties goed in ons vak

Al sinds de oprichting heeft Fenixco oog voor accommodaties waar je je thuis voelt. Accommodaties die doen dromen, maar die tegelijk ook prima te realiseren zijn binnen het stedenbouwkundige beleid met bijhorende technische en financiële uitdagingen. Intussen zijn we 3 generaties verder en kunnen we aan die passie voor het vak ook een flinke dosis marktkennis en ervaring aan toevoegen. Een recept met 100% slaagkans en dus ook een 100% voltooiingswaarborg.

V3

Op zoek naar de perfecte locatie

Je thuis voelen, dat begint bij de ideale ligging. Onze vastgoedprojecten in en rond de stad vertrekken daarom altijd vanuit één en dezelfde vraag: waar willen mensen wonen? Ons oog valt steeds op plaatsen die optimaal bereikbaar zijn, vlakbij supermarkten, scholen en culturele instellingen. En graag ook in een groene, rustige omgeving, waar fietspaden en openbaar vervoer nooit ver weg zijn. Daar realiseren we samen met onze klanten duurzame en toekomstgerichte woonprojecten, op maat van de maatschappij die voortdurend verandert.

"WIJ ZIJN NIET DE UITEINDELIJKE BEWONERS, ONZE KLANTEN WEL. ZE WORDEN DAN OOK UITGEBREID BETROKKEN BIJ HET HELE PROJECT VAN HUN TOEKOMSTIGE WOONST." Cedric Hamerlinck
20190131 Fenixco TEMMERMANSTEFAAN 0047 NIEUWSTE LOGO

Een persoonlijke aanpak

Al zijn wij niet degenen die onze projecten dag in dag uit zullen bewonen, we doen graag alsof dat wel zo is. Daarom wordt elke grond of site persoonlijk door ons uitgezocht en gefinancierd door onze eigen vastgoedvennootschap. Zo slagen we erin om volledig onafhankelijk te werk te gaan en enkel het allerbeste te selecteren voor onze klanten. De beste locatie, de beste materialen én de beste mensen. Voor elk project stellen we dan ook een bekwaam team van interne en externe specialisten samen, die waken over elk detail. Mensen die net zoveel waarde hechten als wij aan de kwaliteit en afwerking van onze projecten. Met jouw wensen als grondslag en toetssteen.

Die ene extra inspanning, dat extra menselijk gebaar, dat is wat ons onderscheid.

Contacteer ons

o Door het invullen van het contactformulier aanvaard ik de privacy voorwaarden.

Bedankt

Formulier succesvol verstuurd. Bedankt voor je bericht.
We contacteren je spoedig terug.