Fenixco mailsignature kerst beeld 2022 v390

Fenixco wenst iedereen een mooi en smakelijk 2023!

Fenixco steunt de Voedselbanken en draagt zo haar steentje bij voor een betere wereld.

Ieder nieuw jaar gaat gepaard met goede voornemens. Dit jaar voegt Fenixco de daad bij het woord. Het budget dat normaal voorzien is voor de kerstkaartjes en versturen van wensen wordt integraal gestort aan de Voedselbank.

Verder verzoeken wij onze relaties, partners en kopers om ook een klein steentje bij te dragen. Voor elk bedrag dat met referentie ‘Fenixco’ gestort wordt op rekening van de Voedselbank (BE13 0682 1093 7439) zal Fenixco hetzelfde bedrag bijstorten.

Wist u trouwens dat u vanaf een storting van € 40,- een fiscaal attest ontvangt?

Er zijn vele kansarme gezinnen die zich geen degelijke maaltijd kunnen veroorloven. Het aantal is dit jaar in Oost-Vlaanderen alweer gestegen. Er zijn maar liefst 13.500 mannen, vrouwen en kinderen in deze situatie.

De vzw Voedselbank Oost-Vlaanderen, die samenwerkt met ca. 66 aangesloten verenigingen is gevestigd in de Begoniastraat 23 C te Eke-Nazareth. De organisatie zet zich kosteloos en dankzij vele vrijwilligers onbaatzuchtig in om de minderbedeelden te helpen.

Elke Voedselbank streeft een dubbele doelstelling na: voedselverspilling tegengaan door voedseloverschotten gratis in te zamelen én armoede te bestrijden door deze voedseloverschotten gratis door te geven aan de caritatieve verenigingen die deze op hun beurt doorgeven aan minderbedeelden

Niemand zou honger moeten leiden. Iedere gift hoe klein ook maakt een verschil. Als iedereen zijn steentje bijdraagt maken we samen het verschil.

In naam van de Voedselbank en Fenixco alvast bedankt om dit mooie initiatief te steunen!

Voor meer info: https://www.foodbanks.be/nl

Contacteer ons

o Door het invullen van het contactformulier aanvaard ik de privacy voorwaarden.

Bedankt

Formulier succesvol verstuurd. Bedankt voor je bericht.
We contacteren je spoedig terug.