20190131 Fenixco TEMMERMANSTEFAAN 0088

Als je mensen goed begeleidt, ontstaat er vanzelf een band - Cedric Hamerlinck

Een Fenixco-project binnenstappen zonder ergens op de koffie te gaan? Voor projectcoördinator Cedric is het haast onmogelijk. Overal waar hij gaat, wordt hij gevraagd voor een babbel, een koffie en een koekje. “Als je mensen persoonlijk begeleidt, ontstaat er een band. Als ik jaren later nog altijd aan tafel wordt gevraagd, beschouw ik dat als een compliment. Een bewijs van appreciatie.”

Praktisch meedenken, technisch uitwerken en vooral persoonlijk opvolgen. Cedric Hamerlinck is de verpersoonlijking van de individuele aanpak bij Fenixco. Hij is de man die toekomstige eigenaars rondleidt en begeleidt. De rots in de branding die helpt bij materiaalkeuzes, lastenboeken en alle praktische zaken die bij een nieuwbouw komen kijken. Van een eerste moodboard tot de ultieme oplevering. “Ik doe het gewoon te graag. Net daarom mag je heel veel aan me vragen. Op zich is het niet moeilijk om een woondroom te realiseren. Maar dat doen binnen timing en binnen budget is het mooiste wat er is. Daarmee maak je mensen oprecht gelukkig.”

190128 NEO 63501 fotos Casa Nova 25
“Op zich is het niet moeilijk om dromen te realiseren. Maar dat doen binnen timing en binnen budget is het mooiste wat er is.” Cedric Hamerlinck (Fenixco)

Een persoonlijke ervaring

Er is geen detail dat aan de aandacht van Cedric ontsnapt. Er is geen opmerking die onbeantwoord blijft. Hij is het aanspreekpunt voor al je vragen. “Een appartement is een belangrijke beslissing en investering. Dus vind ik het logisch dat iemand die die beslissing neemt, zo goed mogelijk geholpen wordt. Op de manier waarop hij of zij het graag heeft.” Elk traject is opnieuw anders. Elk project is uniek en persoonlijk. “En als we plannen moeten aanpassen om een droomproject te verwezenlijkingen, doen we dat gewoon.” Wie die plannen zal begeleiden, staat nu al vast. Dat hij alles zal doen om het proces zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken, is een absolute zekerheid.

Contacteer ons

o Door het invullen van het contactformulier aanvaard ik de privacy voorwaarden.

Bedankt

Formulier succesvol verstuurd. Bedankt voor je bericht.
We contacteren je spoedig terug.