Canvas geshopt

Een uniek canvas voor elk project - Fenixco

Dertien in een dozijn, daar doet Fenixco niet aan mee. Je thuis moet bijzonder zijn. Een woonst die je al vanaf de eerste baksteen in gedachten had. Al onze vastgoedprojecten hebben dan ook hun eigen architectuur, stijl en verhaal. Een verhaal dat bijzonder rijk is, maar waarvan we de essentie in één enkel beeld proberen weer te geven: een uniek, abstract canvas.

Er is maar één gelijkenis tussen alle canvassen van onze projecten: de afmeting. Dat geldt namelijk ook voor de projecten zelf, want het enige dat ze met elkaar gemeen hebben, is hun doel. Er gaan mensen wonen, en die zullen heel gelukkig zijn. Maar verder is alles anders.

180807 NEO 63002 fotos modelapp casanova 9
"Elk project is anders. Het is een thuis waarvan er geen twee dezelfde zijn." Cedric Hamerlinck (Fenixco)

Je nieuwe thuis in één enkel beeld

De geschiedenis van een gerenoveerd gebouw. De visie achter een verkavelingsproject. De details in het ontwerp van de architect. Het zijn dingen die je woning kenmerken en die haar uniek maken. Dat alles vertellen in één beeld, is onmogelijk. Maar de kern vatten, dat kan wel. Beginnen doen we met een abstractie van lijnen en vormen in het ontwerp. Dit tekenspel krijgt vervolgens ook een eigen kleurenpalet. Het resultaat is een stijlvol en herkenbaar canvas voor jouw woning.

Contacteer ons

o Door het invullen van het contactformulier aanvaard ik de privacy voorwaarden.

Bedankt

Formulier succesvol verstuurd. Bedankt voor je bericht.
We contacteren je spoedig terug.