Woodstoxx

Parket à la carte en à la minute - Woodstoxx

Als je dezelfde waarden en visie deelt, heb je met een half woord genoeg om samen te werken. Dat halve woord is wat Woodstoxx en Fenixco samenbrachten. “We hebben allebei een familiale insteek. En we staan allebei op de kwaliteit die we bieden. Logisch dat we het goed kunnen vinden met elkaar”, weet Gregory Minne van Woodstoxx, specialist in houten vloer- en gevelbekleding.

Soort zoekt soort. Eigenlijk is dat nog de beste omschrijving van de samenwerking tussen Fenixco en Woodstoxx. “We zijn allebei trouw tegenover onze klanten en investeerders. We doen er alles aan om waarde en tevreden klanten te creëren – voor, tijdens en na de eerste ontmoeting. En we vinden de beleving voor onze klanten extreem belangrijk. Toen we voor het eerst Henry en Cedric ontmoeten van Fenixco was de klik er meteen.”

190128 NEO 63501 fotos Casa Nova 1
“SERVICE IS ONTZORGEN: KIEZEN WAT JE MOOI VINDT. DE PRAKTISCHE TECHNISCHE ZAKEN VOLGEN WIJ WEL OP.” Woodstoxx

Op maat gelegd en gemaakt

Wie zich niet meteen iets kan voorstellen bij het woord ‘beleving’ moet vast eens langs in een van de Woodstoxx-showrooms. Je wordt er ondergedompeld in een wereld van hout, design en interieur. Er is een zeer ruime selectie hoogstaande houten vloeren. Maar ook parket à la carte. “We produceren zelf. Dat betekent dat we de kleuren van het parket perfect kunnen afstemmen op de kleuren van het interieur. Op maat gemaakt en gelegd. Ook in visgraatmotief of Hongaarse punt voor wie het wil.”

Om het met een boutade te zeggen: niets moet, alles kan. En liefst op een zeer spontane en ogenschijnlijk zorgeloze manier. “Service is ontzorgen”, weet Gregory. “Dat begint bij het helpen van mensen in hun keuzes tot het project volledig begeleiden. Bij ons hoef je als klant niet bezig te zijn met technische aspecten zoals meetstaten, hoogtes van de chape en noem maar op. Bij ons kies je wat je mooi vindt. De praktische zaken volgen wij wel op voor jou.”

Contacteer ons

o Door het invullen van het contactformulier aanvaard ik de privacy voorwaarden.

Bedankt

Formulier succesvol verstuurd. Bedankt voor je bericht.
We contacteren je spoedig terug.