20190212 Fenixco TEMMERMANSTEFAAN 0096

De ochtend heeft zon in de mond - Charly

Er zijn zo van die momenten waarbij je je leven overschouwt, conclusies neemt en keuzes maakt. Voor Charly was het in 2018 zo ver. Hij was de trotse eigenaar van een luxueus appartement in het hart van Sint-Denijs-Westrem, “Maar voor het werk zat ik meer op een vliegtuig dan elders.” Dus veranderde hij van job. “Nu heb ik tenminste tijd om te genieten van mijn heerlijk terras.”

Sinds juni 2018 geniet Charly elke zomerdag van een koffie op zijn terras in residentie Wings. Liefst ’s morgens. Want als de zon schijnt gaan de grote schuiframen onverbiddelijk open en vormt zijn uitgestrekte leefruimte een geheel met de groene omgeving . “Eerlijk: de ochtend is mijn favoriete moment van de dag. Ik geniet via elke kant van een mooie lichtinval. Als de zon dan ook nog eens schijnt is het gewoon heerlijk wakker worden.” Charly woont op het gelijkvloerse. Op die manier heeft hij een groot terras en kijkt hij uit op groene gemeenschappelijke zone. “Ik profiteer van het zicht zonder zelf het gras te moeten afrijden: de ideale combinatie”, glimlacht de Gentenaar.

20190212 Fenixco TEMMERMANSTEFAAN 0130 1
"IK PROFITEER VAN HET GROEN ZONDER ZELF HET GRAS TE MOETEN AFRIJDEN: DE IDEALE COMBINATIE" Charly (résident Wings-projet)

Geland

Na 18 jaar in zijn vorige huis was het voor Charly tijd voor verandering. Niet omdat het moest. Wel omdat het kon. En bovenal omdat hij hier helemaal zijn eigen ding kon doen. Met een open leefruimte en keuken heeft hij alle ruimte voor zichzelf en zijn dochter. Elk detail is ontworpen en gebouwd volgens Charly’s voorkeuren. “Alles is volgens mijn goesting. Niets is standaard, alle afwerkingen koos ik à la carte. En de uitwerking is perfect. Ik ben heel content met het eindresultaat.” Ook al kwam Charly via een eenvoudige Google-search bij Fenixco terecht: de zoektocht was duidelijk succesvol. “Van bij de eerste voorstelling was ik overtuigd. En de service blijft op hoog niveau, ook nu nog. Eindelijk kan ik thuiskomen en genieten, zonder me te moeten haasten voor de volgende vlucht.”

Contacteer ons

o Door het invullen van het contactformulier aanvaard ik de privacy voorwaarden.

Bedankt

Formulier succesvol verstuurd. Bedankt voor je bericht.
We contacteren je spoedig terug.